We zijn de verhalen die we vertellen. “Het grote, nieuwe, gezamenlijke verhaal ontstaat vanuit de kleine verhalen die we elkaar vertellen.” Geïnspireerd door deze uitspraak van Mpho Tutu, dochter van Desmond Tutu, vertellen diverse Utrechters verbonden aan Taal Doet Meer, hun eigen, unieke verhaal tijdens de vertelvoorstelling in Tivoli Vredenburg.

Op donderdag 20 juni genoot ik van deze persoonlijke verhalen tijdens het Taal Doet Meer College. Openhartig, kwetsbaar, krachtig, humoristisch, ontroerend en inspirerend!

Ik was uitgenodigd door 1 van de vertellers, Sydney Sinkamba uit Zambia. We hebben elkaar ontmoet tijdens een training met New Neighbours voor de Nacht van de Vluchteling. Vandaar onze finish foto bij deze post. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik al deze mooie mensen heb mogen ontmoeten!

Mijn kleine verhaal is, sta open voor de verhalen van anderen.

Oordeel niet op basis van wat je ziet, maar luister en laat je verwonderen. We hebben allemaal een verhaal.

Delen is verbinding. Ik ben omdat wij zijn. Ubuntu.

20 juni #wereldvluchtelingendag