recepten

laten we samen impact bakken!
recepten

laten we samen impact bakken

In mijn ogen zijn we allemaal Impact Bakkers. Als bedrijf, ondernemer en als mens heb je jouw eigen ingrediƫnten aan passie, talent, idealen en kennis die we samen kneden en bakken tot een mooi product om aan de wereld te laten zien. Voor positieve impact en een inclusieve samenleving.

Bekijk hier de recepten die ik voor je heb samengesteld om jouw basis ingrediƫnten aan toe te voegen om samen impact te bakken!

impact sessie

Wil jij ontdekken hoe je impact kan maken passend bij jouw merk en missie? Wil jij je product of evenement verbinden aan een goed doel, maar houdt het uitzoeken je tegen? Na deze sessie heb jij een recept op maat in handen!

 

impact lunch

Wil jij op een laagdrempelige manier verbinding maken met nieuwkomers en andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dat kan tijdens deze maandelijkse lunch waar verhalen met elkaar worden gedeeld.

impact training

Ben jij er klaar voor om met jouw
bedrijf duurzaam van betekenis te zijn voor de samenleving? Wil jij social impact een plek geven in het hart van jouw organisatie? Na deze training weet je social impact praktisch te integreren.