recepten

laten we samen impact bakken!
recepten

samen impact bakken

In mijn ogen zijn we allemaal Impact Bakkers. Als bedrijf, ondernemer en als mens heb je jouw eigen ingrediënten aan passie, talent, idealen en kennis die we samen kneden en bakken tot een mooi product om aan de wereld te laten zien. Voor positieve impact en een inclusieve samenleving.

Bekijk hier de recepten die ik voor je heb samengesteld om jouw basis ingrediënten aan toe te voegen. Laten we samen impact bakken!

impact sessie

Wil jij ontdekken hoe je impact kan
maken passend bij jouw merk en missie? Wil jij je product of evenement verbinden aan een goed doel, maar houdt het uitzoeken je tegen? Na deze 1:1 sessie heb jij een recept op maat in handen!

impact workshop

Wil jij op een laagdrempelige manier verbinding maken met nieuwkomers en andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dat kan tijdens deze maandelijkse lunch waar verhalen met elkaar worden gedeeld.

Social Impact

impact programma

Als werkgever, werknemer of ondernemer voel jij dat jouw bedrijf duurzaam van betekenis kan zijn voor de samenleving. Jij wilt social impact een plek geven in het hart van jouw organisatie.

Dit programma neemt jou en je collega’s mee in het bakproces waardoor je ontdekt en beleeft hoe je social impact op een praktische en duurzame manier onderdeel maakt van de dagelijkse werkzaamheden, de bedrijfsstrategie en de bedrijfsvisie.

Met als resultaat een uniek eigen Social Impact Recept!