ik en mijn missie

Wij zijn allemaal impact bakkers. SAMEN HEBBEN WE de INGREDIENTEN IN HUIS OM IMPACT TE MAKEN.
Jacqueline van Dijk

mijn verhaal en missie

Als jonge bakkersdochter hielp ik mijn moeder een high tea te verzorgen voor een bruiloft middenin een weiland. Ik herinner het me nog tot in detail. Zo organiseerde ik mijn eerste evenement en zag ik de kracht van verbinding als mensen samenkomen. Hier is mijn liefde voor organiseren ontstaan.

Nog altijd is de brood- en banketbakkerij van mijn ouders, opa en oma voor mij een inspiratie. Het is de basis waarom ik ben gaan ondernemen. Na zo’n 15 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening, een burn-out en een variatie aan vrijwilligers-werk, was het een project in Kenia waardoor ik mij pas echt realiseerde dat ik vrij wilde bewegen en in direct contact wilde staan met de mensen die ik wil helpen groeien. Ik voelde sterker dan ooit dat ik van betekenis wil zijn en bijdragen aan echte verbinding.

Met de Impact Bakkerij wil ik mijn maatschappelijke betrokkenheid en positieve impact vergroten. Ik word er blij van als ik vanuit mijn hart mensen verder kan helpen die ook willen bijdragen aan een multiculturele, inclusieve en gelijkwaardige samenleving.

Wie ben ik? Van nature ben ik een organisator, verbinder, idealist en een wereldverbeteraar. Een knuffel van mij gaat ‘hart tegen hart’. Ik heb mijn dierbaren lief, ben graag in de natuur om te wandelen of hardlopen, ik loop het liefst op blote voeten in het gras, luister naar klassiek, African Beats en Hazes, krijg energie van het avontuur dichtbij of ver weg, ik kijk vol verwondering naar de wereld, ben nieuwsgierig naar alle wereldse culturen en dol op verhalen van de mensen die ik ontmoet. Ik hou van diepgaande gesprekken, maar het kind in mij kan een schommel niet weerstaan!

Dit is een deel van mijn verhaal. Jij hebt jouw verhaal.
Ik ben er benieuwd naar! Zullen we verbinden?

 

kernwaarden

mijn basis ingredienten

De Impact Bakkerij werkt altijd met de volgende basis ingrediënten:

Persoonlijk

Luister, communiceer,
bouw en groei samen

Liefdevol

Wees van betekenis en verbind in positiviteit

Idealistisch

Draag bij aan een mooiere wereld en inspireer anderen

Organisator

Organiseer vanuit het hart en maak dromen waar

met persoonlijke aandacht

Elkaar echt zien

Ik geloof in elkaar écht zien. Iedereen heeft een verhaal.
Luister ernaar, met oprechte aandacht.

Zo draag je bij aan een positieve, kleurrijke en mooiere wereld.

relaties vertellen

Gebakken impact

“In 2018 bestond mijn bedrijf 7Senses 5 jaar en wilden we een groot feest organiseren om dat te vieren. Jacqueline van de Impact Bakkerij heeft mij enorm veel uit handen genomen rondom de organisatie en vormgeving van het feest, zonder het ‘over te nemen’. Jacqueline heeft in alle opzichten rekening gehouden met onze wensen en kwam met allerlei creatieve ideeën! Een feest met diepgang waarbij onze missie en mooie projecten centraal stonden. Het is een supermooi event geworden met herinneringen die ik mijn leven lang met me meedraag. Vooral de verbindingswand was erg tof! Jacqueline is heel professioneel, betrouwbaar en kan op alle niveaus meedenken, van administratief en organisatorisch tot strategisch! Ik had het zelf nooit op die manier voor elkaar kunnen krijgen. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen voor de organisatie en vormgeving van een event waarmee je echt het verschil wilt maken!” 
– Madelon Eelderink, 7senses

Of het nou gaat om de organisatie van een internationale beurs of een aandeelhoudersvergadering, Jacqueline regelt het tot in de puntjes en met heel veel enthousiasme en liefde. Een professionele, positieve professional die niet alleen ontzettend betrokken is bij de organisatie, maar ook altijd oog en aandacht heeft voor de collega’s om haar heen.

Esther de Koning, GoldfiZh (voorheen Triodos Bank)

“Ik had te weinig capaciteit voor alle werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden. Het betrof één specifieke functie waar ik aanvulling zocht: project- en communicatiemedewerker. Een brede functie zowel qua benodigde vaardigheden als de inhoudelijke onderwerpen die het betrof. 

Jacqueline werkt zich heel snel in, waardoor ze op korte termijn al toegevoegde waarde kan bieden. Ook zorgt ze ervoor dat ze onderdeel wordt van de afdeling. Ze roept geen weerstand op, terwijl ze wel mensen achter de broek zit om te leveren. Heel mooie kwaliteit. Jacqueline is resultaatgericht, betrekt iedereen goed bij wat ze doet en hanteert een realistische planning. Kortom: ze krijgt dingen voor elkaar. Ik beschrijf haar als pro-actief, productief en zeer prettig.”

 – Saskia Vogelaar, Sectorinstituut Transport en Logistiek

“Jacqueline proofed to be an assistent working from her heart, head and hands. She knows what is needed, feels what is longed for and gets things done. A pleasant personality and always nice to work with supplements great professional skills.”

 – Greo Belgers, Triodos Bank

“Jacqueline is een zeer gedreven organisator. We hebben samen het Citymarketing Congres voor de gemeente Den Haag georganiseerd. Jacqueline was verantwoordelijk voor de organisatie van de logistiek (aanmeldingen, zaalopstelling, regelen van onderaannemers etc.) Ze heeft dat allemaal perfect gedaan. Ze is gedreven, enthousiast, empatisch, omgevingsbewust. Een genot om mee te werken!”

 – Bart van der Velden, (voorheen Berenschot)

Jacqueline werkt hard, secuur en gepassioneerd: de liefde druipt er vanaf. Je kunt je geen betere ondersteuning voor je bedrijf of project bedenken. Power woman!” 

– Ilco van der Linde, Herberg het Mandelahuisje

de kracht van een grote glimlach

Diversiteit verbindt

Ik geloof in een multiculturele, inclusieve, gelijkwaardige samenleving. Iemand écht zien en glimlachen…het zijn kleine gebaren met een grote impact. Zo kan je al een verschil maken en wordt de wereld mooier. Ik zoek bewust samenwerkingen op met gelijkgestemde mensen, organisaties en stichtingen. Ik zette me onder andere in voor MasterPeace, Stichting Smaak, als vrijwillige actieonderzoeker in Kenia voor Seven Senses en ik liep mee tijdens de Nacht van de Vluchteling. Op dit moment zet ik mij met alle liefde in voor The Present en stichting Trust in Unity en werk ik samen met The Colour Kitchen.