Selecteer een pagina

ik en mijn missie

Wij zijn bakkers. Samen hebben we alle ingredienten voor impact.
Jacqueline van Dijk

Verbinder

Mijn roots, ervaring en hart heb ik samengebracht in de Impact Bakkerij. Als jonge bakkersdochter hielp ik mijn moeder een high tea te verzorgen voor een bruiloft in een weiland. Zo organiseerde ik mijn eerste evenement! De Brood- en Banketbakkerij van mijn ouders en opa en oma is voor mij de inspiratie geweest om te gaan ondernemen.

Ik help ondernemers bij wie de maatschappelijke missie voorop staat met het realiseren van hun droom. Bij alles wat ik doe staat verbinding en positiviteit centraal. Ik word ontzettend blij van mensen helpen die met persoonlijke aandacht en grote betrokkenheid iets waardevols bijdragen aan de multiculturele samenleving.

Ik ben projectmanager, organisator, verbinder, idealist, wereldverbeteraar, positief, kleurrijk, vrolijk en een knuffelaar ‘hart tegen hart’.

Ik heb liefde voor mijn dierbaren, de natuur, muziek, reizen, verbinden, multiculti en diversiteit.

Mijn grote wens? Dat we elkaar écht zien. Iedereen heeft een verhaal. Luister ernaar, met oprechte aandacht.

kernwaarden

Unieke ingredienten

De Impact Bakkerij werkt altijd op basis van de volgende kernwaarden:

Persoonlijk

Luister, communiceer & bouw samen

Liefdevol

Wees van betekenis & verbind in positiviteit

Idealistisch

Draag bij aan een mooiere wereld & inspireer anderen

Organisator

Organiseer vanuit het hart & maak dromen waar

met persoonlijke aandacht

Elkaar echt zien

Ik geloof dat elkaar echt zien en horen bijdraagt aan een positievere en mooiere wereld. Ik kijk ernaar uit je te helpen jouw droom waar te maken en wil je alvast bedanken voor je vertrouwen. We gaan een mooie samenwerking tegemoet!

opdrachtgevers aan het woord

Gemaakte impact

“In 2018 bestond mijn bedrijf 7Senses 5 jaar en wilden we een groot feest organiseren om dat te vieren. Jacqueline van de Impact Bakkerij heeft mij enorm veel uit handen genomen rondom de organisatie en vormgeving van het feest, zonder het ‘over te nemen’. Jacqueline heeft in alle opzichten rekening gehouden met onze wensen en kwam met allerlei creatieve ideeën! Het is een supermooi event geworden met herinneringen die ik mijn leven lang met me meedraag. Jacqueline is heel professioneel, betrouwbaar en kan op alle niveaus meedenken, van administratief en organisatorisch tot strategisch! Ik had het zelf nooit op die manier voor elkaar kunnen krijgen. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen voor de organisatie en vormgeving van een event waarmee je echt het verschil wilt maken!”
– Madelon Eelderink, 7senses

Of het nou gaat om de organisatie van een internationale beurs of een aandeelhoudersvergadering, Jacqueline regelt het tot in de puntjes en met heel veel enthousiasme en liefde. Een professionele, positieve professional die niet alleen ontzettend betrokken is bij de organisatie, maar ook altijd oog en aandacht heeft voor de collega’s om haar heen.

Esther de Koning, GoldfiZh (voorheen Triodos Bank)

“Ik had te weinig capaciteit voor alle werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden. Het betrof één specifieke functie waar ik aanvulling zocht: project- en communicatiemedewerker. Een brede functie zowel qua benodigde vaardigheden als de inhoudelijke onderwerpen die het betrof. 

Jacqueline werkt zich heel snel in, waardoor ze op korte termijn al toegevoegde waarde kan bieden. Ook zorgt ze ervoor dat ze onderdeel wordt van de afdeling. Ze roept geen weerstand op, terwijl ze wel mensen achter de broek zit om te leveren. Heel mooie kwaliteit. Jacqueline is resultaatgericht, betrekt iedereen goed bij wat ze doet en hanteert een realistische planning. Kortom: ze krijgt dingen voor elkaar. Ik beschrijf haar als pro-actief, productief en zeer prettig.”

 – Saskia Vogelaar, Sectorinstituut Transport en Logistiek

“Jacqueline proofed to be an assistent working from her heart, head and hands. She knows what is needed, feels what is longed for and gets things done. A pleasant personality and always nice to work with supplements great professional skills.”

 – Greo Belgers, Triodos Bank

“Jacqueline is een zeer gedreven organisator. We hebben samen het Citymarketing Congres voor de gemeente Den Haag georganiseerd. Jacqueline was verantwoordelijk voor de organisatie van de logistiek (aanmeldingen, zaalopstelling, regelen van onderaannemers etc.) Ze heeft dat allemaal perfect gedaan. Ze is gedreven, enthousiast, empatisch, omgevingsbewust. Een genot om mee te werken!”

 – Bart van der Velden, (voorheen Berenschot)

Jacqueline werkt hard, secuur en gepassioneerd: de liefde druipt er vanaf. Je kunt je geen betere ondersteuning voor je bedrijf of project bedenken. Power woman!” 

– Ilco van der Linde, Herberg het Mandelahuisje

de kracht van een grote glimlach

Diversiteit verbindt

Ik geloof in een multiculturele, inclusieve samenleving. Iemand écht zien en glimlachen…het zijn kleine gebaren met een grote impact. Zo kun je al verschil maken en wordt de wereld mooier. Ik zoek bewust samenwerkingen op met gelijkgestemde mensen, organisaties en stichtingen. Ik zette me onder andere in voor MasterPeace, Stichting Smaak, als vrijwillige actieonderzoeker in Kenia voor 7Senses en ik liep mee tijdens de Nacht van de Vluchteling. Op dit moment draag ik met alle liefde mijn steentje bij aan The Present Movement en stichting Trust in Unity.