wat jij wilt is impact maken

Impact door verbinding: met jouw evenement, product, missie.
 recept

maak impact door verbinding

impact sessie

Jij bent je ervan bewust dat je een verschil wilt maken. Jij wilt met jouw bedrijf stappen zetten en bijdragen aan een inclusieve, diverse, sociale en duurzame wereld. Je voelt ook dat je, door je te verbinden aan een goed doel of maatschappelijke organisatie, je een grotere impact maakt. Maar waar begin je?

Het aanbod aan goede doelen, stichtingen en sociale ondernemingen is groot.
Waar verbind jij je naam aan? Dit kan een lastige vraag zijn. Je kent waarschijnlijk de grote namen als het Wereld Natuur Fonds, Oxfam Novib of Tony Chocolonely, maar je voelt dat het kleinschaliger mag en meer passend bij jouw waarden. Maar hoe vind je die organisaties en op welke manier ga je dan een samenwerking met ze aan?

Misschien zijn dit vragen die jou nu tegenhouden om je bedrijf voor langere tijd te verbinden aan een goed doel of sociale onderneming, maar na deze impact sessie niet meer. Want dan heb jij helder welke organisaties bij jouw bedrijf passen, op welke manieren jij kunt bijdragen en in welke mate je dit wilt doen. 

In deze sessie stel ik je vragen, luister ik aandachtig, denk ik met je mee en ontvang je mijn advies in de vorm van een op maat gemaakt persoonlijk recept.
Waar je concreet mee aan de slag kan!

De ingrediënten:

  • telefonische kennismaking
  • een gesprek van 60 minuten op locatie in Utrecht (coronaproof wandeling)*
  • een persoonlijk recept voor positieve impact

Jouw investering: € 275 excl. btw (*online optie op verzoek)

Inclusief lekkere koekjes van de Koeckebackers waarmee jij direct social impact maakt!

Ben jij er klaar voor om positieve impact te maken passend bij jouw merk en missie?

gerealiseerde impact

opdrachtgevers